• info@gdfestival.nl
  • Zutphenseweg 31, 7245NK Laren (GLD)
the-partysquad

The Partysquad

DJ-formatie The Partysquad zijn al ruim tien jaar de architecten achter de Nederlandse eclectische scene.

 

Hun lange lijst van wereldwijde releases gaat helemaal terug tot 2009 op labels als Spinnin’ Records, Universal, Mad Decent en Dimmak en zit vol met buitengewone samenwerkingen met onder meer Major Lazer, M.I.A. en Afrojack. En wie iets weet van de Nederlandse hitlijsten, weet dat The Partysquad er praktisch woont, met meer dan 14 singles in de Top 40 in de afgelopen 15 jaar.

 

Terwijl enkele van ’s werelds grootste genres werden gecombineerd tot een nieuwe golf die grenzen verlegde, namen revolutionaire nummers als “Original Don”, “Oh My” en “Double Bubble Trouble” al snel elke dansvloer, festival en radiostation over. En hoewel het succes van hun releases uitgroeide tot wereldwijde optredens, is hun geheime wapen altijd hun energieke en zeer gewilde liveshow geweest. Tomorrowland, Glastonbury, Ultra en vele anderen hebben ervaren wat het beste omschreven kan worden als een vlekkeloze creatieve chaos.

 

Nadat ze hun puzzel stuk voor stuk geduldig in elkaar hebben gezet, is het tijd om je eindelijk het grotere plaatje te laten zien. De Partysquad maakt zich op en is klaar om te ontketenen waar jullie allemaal op hebben gewacht.