Speciaal voor de jeugd heeft het GDFestival het Dochterens Schoolplein nieuw leven ingeblazen, met kinderspelen, een springkussen, een stormbaan en een strand annex zandbak!

Speel-O-Theek de Speella¬†uit Laren is de hele dag aanwezig om de kinderen te schminken. De Speel-O-Theek zit bij het scholencomplex in Laren. Voor slechts ‚ā¨ 12 per jaar¬†kan er elke week ander speelgoed¬†worden geleend. Ook kan je er informatie krijgen over speelgoed en spelmogelijkheden en is het een plek om¬†andere vaders, moeders, verzorgers en kinderen te ontmoeten. Wil je meer informatie over Speel-O-Theek de Speella? Check dan hun website.

Daarnaast kan¬†er overdag worden¬†geknutseld met hout¬†bij¬†Nicolette Klein Brinke van¬†Houten kado & zo uit Laren. Voor zowel meisjes als voor jongens een leuke bezigheid!¬†In haar winkel aan de Lindenbergsdijk 5 verkoopt¬†Nicolette allerlei leuke en meestal zelf gemaakte kado’s van hout. Achter de winkel is een ruime werkplaats waar workshops met hout¬†voor zowel kinderen als¬†volwassenen¬†worden gegeven. Wil je meer informatie over Houten kado & zo? Check dan de facebookpagina.