Speciaal voor de jeugd heeft het GDFestival het Dochterens Schoolplein nieuw leven ingeblazen, met kinderspelen, een springkussen, een stormbaan en een strand annex zandbak!

Speel-O-Theek de Speella uit Laren is de hele dag aanwezig om de kinderen te schminken. De Speel-O-Theek zit bij het scholencomplex in Laren. Voor slechts € 12 per jaar kan er elke week ander speelgoed worden geleend. Ook kan je er informatie krijgen over speelgoed en spelmogelijkheden en is het een plek om andere vaders, moeders, verzorgers en kinderen te ontmoeten. Wil je meer informatie over Speel-O-Theek de Speella? Check dan hun website.

Daarnaast kan er overdag worden geknutseld met hout bij Nicolette Klein Brinke van Houten kado & zo uit Laren. Voor zowel meisjes als voor jongens een leuke bezigheid! In haar winkel aan de Lindenbergsdijk 5 verkoopt Nicolette allerlei leuke en meestal zelf gemaakte kado’s van hout. Achter de winkel is een ruime werkplaats waar workshops met hout voor zowel kinderen als volwassenen worden gegeven. Wil je meer informatie over Houten kado & zo? Check dan de facebookpagina.