Keurslager Van de Pol met overheerlijke spareribs

geplaatst in: Festival Food | 0

Wil jij ècht lekkere spareribs eten? Dan moet jij 29 juni 2019 bij de stand van de slager uit Laren zijn. Keurslager Van de Pol maakt de spareribs vers voor jou klaar. Deze rokerige spareribs waren bij eerdere edities al een groot succes bij vele bezoekers. De reacties waren bijna net zo “mals” als het vlees:

  • “Zulke lekkere spareribs voor zo weinig geld, dat vind je niet vaak op een festival”
  • “Deze week ga ik weer naar Van de Pol om spareribs te halen”
  • “Dit is de derde keer al dat ik naar deze stand toe loop om spareribs te halen”

Naast spareribs verzorgt Van de Pol ook een heerlijk broodje beenham met saus. De broodjes worden verzorgd door Wereldbakker Wijnand.

Waarom kiest GDFestival voor Keurslager Van de Pol?

Als ambachtelijk Keurslager maakt Van de Pol bijna alle producten zelf. Het vlees is vaak afkomstig van vee uit de omgeving en wordt in het hartje van Laren geslacht. André streeft ernaar om, onder andere samen met zoon Martijn, een zo hoog mogelijke kwaliteit vlees te leveren. En dat kun je proeven!
De Keurslagerij is de trots van de familie en met passie werken ze iedere dag weer aan het maken van de lekkerste producten.

Wil je meer te weten komen van Keurslager Van de Pol? Bekijk dan eens de website van deze slager.