La Fuente komt naar GDFestival

La Fuente heeft ’the feel good factor’ over zich. Uniek in stijl en origineel in geluid. Housemusic op zijn best – opbeurend, energiek en vrolijk makend. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeĆ«venaarde energieke podiumprestatie. Deze DJ is een echte artiest, die altijd een geweldige vibe op het podium brengt en elke keer weer het dak uit elkaar scheurt – dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zoveel van hem houden en de fans hem de feel good factor noemen.

La Fuente is geboren en getogen in Nederland en leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in het buitenland te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar optredens en entertainment op nationale en internationale podia, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en strekt zijn concertlijst zich uit over bijna de hele wereld.

In 2019, vlak voor Corona, heeft La Fuente zijn grenzen verlegd. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet hij een groot spoor achter van club- en festivalsets die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en nam hij 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna alle werelddelen zoals Europa, de VS, Aziƫ en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkigen die zijn energieke optredens meemaakten.

Benieuwd naar meer? Check dan La Fuente’s website.