Genieten van Livin’ Room op het GDFestival!

Coverband Livin’ Room een huiskamerband? Deze jongens, die regelmatig in de omgeving van het GDFestival spelen, weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken. Met fantastische meezingers om het festival gevoel compleet te maken.

Wat is Livin’ Room voor band?

Een semi-akoestische coverband, uit de mooie Achterhoek, die zich onderscheidt van de ‘standaard’ coverbands. Naast hun ludieke concept steken ze de nummers, uit hun brede repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van. Deze jongens creëren bloed, zweet en snaren, maar vooral heel veel passie voor muziek en een gezellige sfeer in hun ‘woonkamer’. Zo bestaat het podium onder andere uit kasten, vloerkleden, barkrukken en een grote handgeschilderde backdrop met een klok, een grote openhaard en schilderijen van hun grote helden zoals Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival. De muziek die Livin’Room dan ook ten gehore brengt stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog in vloeibare staat verkeerden. Hun slagzin is ook niet voor niets:

“Resultaat van een goede opvoeding!” Aldus Livin’ Room.

Wil je meer te weten komen over deze Achterhoekse band? Check dan hun Facebookpagina. Hier vind je video’s, foto’s en data waar ze nog meer spelen.